Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Skal du giftes i 2021, så er her et par tips til kjolen

Er det ved at være oppe over en af de måske største dage i dit liv? Så kan det være, at du er i fuld gang med at gøre klar til dit kommende bryllup. Med et sådant er der nemlig rigtig mange ting, der skal være styr på, der er aftaler, der skal gå op i en højere enhed, der er valg, der skal tages, og der er beslutninger, som man skal forholde sig til – og et af de mere vigtigere valg har med brudekjolen at gøre.

Har du svært ved at finde du af, hvad du skal søge efter?

Det er nemlig de færreste kvinder, der ikke drømmer om at blive gift i den smukkeste hvide kjole, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at den lever op til alle ønsker, forventninger, behov og krav. Og med det store udvalg af smukke brudekjoler, der i dag findes, er der helt sikkert også en, som du kan bruge – du skal bare vide, hvad du leder efter.

Hvis du ikke ved, hvad du skal gå efter, kan det nemlig synes som værende en næsten uoverskuelig opgave at finde frem til den rette brudekjole. Hvis du bor i København eller Nordsjælland kan du med fordel besøge bridefashion.dk og finde masser af inspiration til din brudekjole.

I år er blonder noget af det mest populære

Og netop derfor bør du kende til de trends, der gør sig gældende med brudekjoler i 2021. Her er der nemlig fokus på det mere æstetiske og romantiske. Derfor vil du i år opdage, hvordan den ene smukke brudekjole efter den anden har fået påsat blonder i større eller mindre udstrækning.

Blonder er nemlig for alvor med til at give det romantiske look, som der er mange, der søger, når de skal giftes. Og det er, hvad end det er ærmerne, halsen eller selve sløret, der er tale om.

Den smallere og mere tætsiddende kjole vinder indpas

Noget andet, som du bør kigge efter, er de mere tætte kjoler. Før i tiden var det den store prinsesse-kjole, som der var mange, der drømte om, men det er i dag noget, der har ændret sig en smule, hvorfor det er et mere neutralt snit, der ledes efter. Det betyder, at det er brudekjoler, der ikke fylder meget i sit materiale, men i stedet for i sit design, der i dag er vældig populære.

Og en tættere kjole med blonder er da også noget, der for alvor kan give et romantisk og æstetisk islæt.

Husk, det er din store dag

Sidst men ikke mindst handler det om dine ønsker. Det betyder, at du ikke skal lade moden diktere, hvad du gerne vil bære på din store dag. Det er din drøm, der skal gå i opfyldelse, og derfor skal du vælge præcis den kjole, som du drømmer om.

Men husk også at den skal være behagelig. Du skal have den på i rigtig mange timer i træk, og derfor skal den gerne sidde rart og gøre det muligt for dig at bevæge dig rundt uden, at du mærker gener. Søger du stadig inspiration, så kan du finde mere bryllupsinspiration her.