Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

3 ideer til hvordan du kan lave en sjov bryllupsinvitation

Skal I snart holde jeres drømmebryllup? Datoen er sat, men hvordan skal invitationen se ud? Bryllupsinvitationerne giver jeres gæster overblikket over, hvilken fest I inviterer til, og hvad de kan forvente af jeres event.

Det kan være en svær opgave at løse tilfredsstillende, men her kommer 3 ideer til sjove bryllupsinvitationer. Det er trods alt den vigtigste dag i Jeres liv, og bryllupsinvitationen er den første lille milepæl i planlægningen af jeres fest. Find eventuelt inspiration her.

1. Den Sjove

Skal der være lidt sjov og spas i invitationen, men stadig indeholde alle de vigtige informationer? Måske skal I i gang med at digte lidt. En kort billedserie af jer, der viser de vigtige informationer, er også en virkelig sjov ide. Eller måske skal invitationen starte med en rebus, som de inviterede skal gætte for at få oplysningerne om festen.

Man kan også lave invitationen på en magnet, så gæsterne altid har et fedt minde. Uanset hvilken vej I vælger at gå med, vil opbyggelsen af den sjove invitation få gæsterne til at smile og huske netop jeres fede invitation. Husk at invitationen stadig skal indeholde alle de vigtige informationer, selvom den har et sjovt islæt.

2. Den klassiske

Den klassiske bryllupsinvitation vil altid være den, de fleste tyr til. Hvis du går med denne ide, kunne det være fedt, at du giver den lidt ekstra gas.

Måske med lidt tyl vedlagt eller en lille lomme inden i indbydelsen, hvor der er plads til et lille kort med de vigtigste oplysninger. Hold det enkelt og alligevel lidt ekstravagant.

Dette er også en invitation folk sent vil glemme. Og måske du kan føre nogle af elementerne og farverne fra invitationen over på selve brylluppet. Måske blomster i samme farve som tyllet i invitationen?

3. Den miljørigtige

Vi kommer ikke udenom, at det i vores tid er ekstremt vigtigt at tænke på miljøet og vores fælles fremtid. Måske en e-invitation lige er jer. Alle de vigtigste informationer om jeres store dag, flot design og samtidig helt miljørigtig.

Det kan da næsten ikke være bedre. På denne måde sparer I en masse materialer til invitationerne og også porto. Det er ret smart. Samtidig får I også stadig mulighed for at bruge fede digte, citater eller alt det andet på skrift.

Den kan nemlig stadig være sjov, klassisk eller hel unik, selvom gæsterne får den online. Få mange flere ideer til jeres helt unikke bryllup lige her eller her.