Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

3 gode ideer til hvordan du kan inddrage dine veninder i bryllupsplanlægningen

Det er en stor oplevelse at blive gift. Det er en hyldest til kærligheden, til jeres forhold samt jeres fremtid. Det kan dog være meget uoverskueligt at planlægge et helt bryllup selv. Det er derfor en fantastisk ide at inddrage ens veninder i bryllupsplanlægningen.

Der vil komme mange ting, som du ikke kan dele med din kommende mand under bryllupsplanlægningen.

Her er dine veninder de bedste rådmænd. I vil samtidig få opbygget et tættere bånd. Planlægning af et bryllup kan være meget personligt. Specielt er vielsen intim – uanset om I ønsker at blive gift på rådhuset eller indenfor kirkens rammer.

Del dine egne tanker og spørg om dine veninders

Aftal en venindedag,hvor du kan dele alle dine drømme og tanker om brylluppet. Automatisk vil der opstå samtaler om farvepaletter og blomster. Spørg ind til hvad dine veninder tænker.

Dermed får du naturligt bragt dem ind i planlægningen af den store dag. I kan måske endda lave en collage sammen ud fra bryllupsmagasiner. Det kan hjælpe dig med at blive helt klar på dine forestillinger om brylluppet, mens I får en hyggelig tid sammen.

Lad dem bestemme over deres egne kjoler

Hvis du beslutter dig for at inddrage dine veninder endnu mere i planlægningen, er det en rigtig god ide at afstemme forventninger, inden I går i gang. Selvom det er din kommende mands og din store dag, skader det ikke at være åben for nye muligheder. Det er altid godt at se tingene fra nye øjne.

Når I når til kjoleshoppingen, kan det være en rigtig god ide at inddrage dine veninder i farver, former og snit. Det er trods alt dem, der skal bære kjolerne til brylluppet. Måske har dine veninder ligeledes meget forskellige kropsformer.

Vær derfor åben for eventuelt forskellige kjoler i samme farve. Dette vil fortsat give en smuk sammenhæng ved alteret, mens alle dine veninder føler sig tilpas under din store dag.

Ha’ det sjovt imens

Det er meget normalt at ens brudepiger planlægger en sjov polterabend. Her bliver dine veninder automatisk involveret, da det er en aften fuld af overraskelser for dig.

Netop overraskelserne gør et polterabend sjovt. Det kan ligeledes være en sjov ide at mødes til fællestræning op til brylluppet. Dermed har I noget tøsetid, mens du får strammet det hele op, inden bryllupskjolen skal på.

Det vigtigste er nemlig at have det sjovt med ens veninder, mens I får skabt dit drømmebryllup.